Пријем поводом прославе Савиндана

У организацији ц.о.Билећа, већ традиционално, у част прославе Савиндана приређен је пријем у просторијама парохијског дома Саборног храма у Билећи. Светосавском пријему присуствовали су преставници Општине Билећа, преставници СКД "Просвјета" из Билеће, директори средње и основних школа, преставници локалног радија, кудова, полиције и ватрогасне јединице Билећа, приватници и добротвори Саборног храма.
У оквиру вечери, отворена је изложба слика које су дариване као прилог за обнову Саборног храма, а трудом и залагањем академског сликара госп. Драга Вучића. Слике су прикупњене са разних ликовних колонија, а аутори су академски сликари из градова попут Брчког, Бијељине, Пала, Шабца, Вишеграда, Требиња као и Билеће.
Све сабране поздравио је у име црквене општине јереј Данило Боро нагласивши важност личности и дјела Св.Саве, као и важност окупљања у његово име и име Христово. Он је том приликом честитао свима престојећу славу Светог Саву.2016 - Copyright© Сва права задржана - Црквена Општина Билећа